| LIFESAVER HELSINKI

22 / 4 / 2015

Moi! Mapit, kansiot ja kynäpurkit voi jälleen nostaa paraatipaikalle, sillä LifeSaverilta on tullut toimistotarvikkeita neljässä eri kuosissa – mustavalkoista, graafista, kukallista sekä leikkisän värikästä! Suunnitteluun onkin otettu aika huippunimiä kuten Saana ja Olli, Paola Suhonen sekä Hanna-Riikka Heikkilä – jokaisen kädenjäljen tunnistaa heti!

Toimistotarvikkeet / Home office goods gifted

Lifesaver tuotteet

Sain sarjasta muutaman näytekappaleen, joista pääosa on Saanan ja Ollin Villi Pohjola-kuosia. Ratkesi lippujen ja lappujen säilytysongelma kertaheitolla ja pienemmän kirjoitusalustan voi vaikka ottaa töihin mukaan. Ruutu-kuvio on huippu! Tuotteissa on kestävältä vaikuttava muovipinta eli hyviä myös koululaisten käyttöön :). Niin ja nämä on muuten sekä suunniteltu että tehty Suomessa, hyvää työtä tyypit! Nyt lähden hakemaan postista yhtä ihan mieletöntä vintageunelmaa, voi oispa se hyvä..!


LifeSaver_2Lifesaver_saana ja olli

I got a few home office goods from LifeSaver Helsinki that has had a real dream team working for them, Saana ja Olli, Paola Suhonen and Hanna-Riikka Heikkilä each have their very unique style! These maps and pads are mostly by Saana ja Olli, but I also love that simple Grid writing pad. Everything is designed and made in Finland, so good job guys!

2 Responses to “| LIFESAVER HELSINKI”

  1. Mä oon käynyt noita ruutukuosisia juttuja kuolaamassa jo monet kerrat. Tekis mieli kotiuttaa joka ainoa tuote. Yllättäen nää toimistotarvikejutut aina kolahtaa muhun täysillä. Pitäis välillä löytää joku uus intoilun kohde :)

Kommentoi