| SUMMER IN AINA´S ROOM

5 / 5 / 2015

Hei! Tytön huoneeseen tuli kesä. Musta iso matto lähti vintille talvisäilytykseen ja tilalle toin merimiehen siskolta saadun vaalean räsymaton. Lautalattiaa jää vähän enemmän esiin, mistä tietysti tykkään. Uutta on myös fb-kirppikseltä huutamani retro Lundia-laatikosto, joka on aika täydellinen lastenhuoneen säilytyskaluste! Mietin vielä sen maalaamista kokonaan tai osittain, mutta homma on vielä muhimassa.. Eli olkoon nyt noin, tummunut mäntykin on hyvää vaihtelua :)


retro Lundiavanhoja lelujanukkekotikesäinen lastenhuone

Pitkä viikonloppu innosti lisäksi tekemään vähän tapetointihommia, tosin minikoossa. Vintiltä löytynyt vanha Lundby-nukkekoti sai nimittäin uudet pinnat Tigerin askartelupapereista. Vessa jäi alkuperäiseksi, sinne mietin jotain muuta kivaa :) Vielä vähän pientavaraa sekä muutama huonekalu (ja jos jostain löytyisi puuttuva ikkuna!), niin kyllä kelpaa muumien ja muiden asustella.

Miltä tämmöinen retrompi lastenhuone näyttää? Mulla on vissiin joku hippivaihe, sillä värit ja tämmöinen huolettomampi sisustaminen kiinnostaa nyt kovasti. Varsinkin lastenhuoneeseen sopii musta rennompi meininki :)


retro Lundia_2Lundby-nukkekoti

More retro treasures to my little girl´s room. This time I found this vintage Lundia from a local facebook flea market. The color is original (pine). Don´t know if I should paint it or not, maybe just half of it? It was a long weekend for us, so I had time to do the wall papers for the old Lundby dollhouse aswell. I´m kind of into this retro-boho-vintage home decor right now, I think it´s nice here on the kid´s room – what do you think?


4 Responses to “| SUMMER IN AINA´S ROOM”

 1. Ilonin Anna sanoo:

  Rento on ihan paras!! Ihanalta näyttää, ja voi että miten voi matto ollakin kesänen tuossa valkosta puulattiaa vasten!

  • Maiju Maiju sanoo:

   Joo oli kyllä ihan pakko hakea räsymatto tänne kesäksi, kerrankin kunnolla puutalofiilistä, joka aina välillä meinaa unohtua näissä mun sisustuksissa. Back to the basics! ;)

 2. Sanna sanoo:

  Voi kuinka kiva! Olisi kiva nähdä lähemminkin nuo tapetit. Itselläkin on tyttären nukkekodin seinät tapetteja vailla, ja nuo kuulostaa houkuttelevilta! Ja muutenkin nukkekotijuttuja olisi kiva nähdä jatkossakin. Huone on myös kovin suloinen :)

  • Maiju Maiju sanoo:

   Kiitos, voin tosiaan koittaa kuvailla tuota nukkekotia vähän lähempääkin :) Käytin muistaakseni origami-paperin nimellä kulkevaa Tigerista ostettua paperia, joissa kuvio oli juuri sopivan pientä ”tapetiksi”. Yhdessä lehtiössä oli paljon erilaisia papereita.

Kommentoi