| LIVING ROOM UPDATE

11 / 10 / 2015

Hei! Nyt ne on seinällä, nimittäin olohuoneen uudet kaapit! Mietin tätä valintaa pitkään, sillä halusin ison vitriinin tilalle jotain kevyttä sekä umpinaista rumien CD-ja DVD -levyjen piilottamiseksi. Ikean Ivar-kaappeihin kiinnitin huomiota jo tavaratalon edellisessä kuvastossa ja nyt ne muistuivat uudestaan mieleen. Kaappien koko sopi hyvin tarkoitukseen, mutta laitoin tilauksen silti vähän epävarmoissa fiiliksissä. Se, mikä näyttää hyvältä Ikea-katalogissa, ei välttämättä aina näytä samalta omaan kotiin tuotuna.. (kumma ;).


marimekko cushionivar-kaappi_IkeaIkea Ivar kaappi

Vaalea puu on aina ollut mun juttu, vaikka suunnitelma B sisälsikin aina asennusvaiheeseen asti kaappien maalausmahdollisuuden. Vaan ei mun mielestä tarvii! Tykkään siitä, miten puunsävy pehmentää tunnelmaa ja tuo siihen kodikkuutta. Flosin valaisinkin tulee paremmin esille. Yritin muuten joku päivä miettiä, mitä tyyliä tämä mun sisustus voisi olla, mutta en päässyt siinä mihinkään lopputulokseen – sekatyyli? Nyt kumminkin tuntuu, että se ja koko olkkari tuntuu omalta! Miltä tämä teidän silmään näyttää?


flos parentesiuusi olohuonearchitect made bird_

New cabins are on the wall, and I feel quite happy! The model is called Ivar and I ordered them from Ikea. My plan B was to paint them, but now I think it´s not needed. I think this room feels more whole now and the only thing I´m gonna re-decorate are some small things for christmas ;)


27 Responses to “| LIVING ROOM UPDATE”

 1. Maria sanoo:

  Huomenta Maiju,

  onpas kodikkaan kauniit…tuo vaalea puu on itseänikin alkanut houkuttelemaan viime aikoina!

  Hih, olen muuten huomannut saman, että Ikean kuvastossa kaikki näyttää toooosi kivoilta, mutta sit kun ne tuo tänne omaan kotiympäristöön, niin ei välttis asia olekaan näin :D

  Suloista sunnuntaita <3

  • Maiju Maiju sanoo:

   Joo mikä siinä Ikeassa onkin, että aina ne näyttää niin hyviltä, vaikka tavaraa on paljon! Vaalea puu vie kyllä aina voiton, vaikka kovasti esim vanhat tiikkikalusteet välillä houkuttelee. Mutta ei ne vaan sovi meille :)

 2. Nellyssi sanoo:

  Ihan kuin olisi ollut teillä aina! Eli todella hyvin sopii. :)

  • Maiju Maiju sanoo:

   No vähän samaa ajattelin itsekin eli ei loppujen lopuksi vienyt kovin kauaa tottua näihin!

 3. Jasmiina K sanoo:

  Näyttää todella hyvältä, juuri tuollatavalla oon kelannu meillekin ruokailutilaan samaisia kaappeja, ja juuri pohtinut maalatako vai ei. :)

  • Maiju Maiju sanoo:

   Nämä on vähän sellaisia, että sopii kyllä minne vain eli ehdottomasti myös ruokailutilaan! Ja tosiaan maalata voi, jos joku muu sävy on omaan kotiin parempi :)

 4. AnKa sanoo:

  Todella hyvin passaa kaapisto teille. Itsekin näitä suunnitellut, ehkä varastan tämän idean. Muutenkin natsaa teijän värit mun makuun.

  • Maiju Maiju sanoo:

   Anna mennä vaan, ovat kyllä niin monen tilan kaapit! Puunsävy oli tosi tervetullut lisä meille tänne olkkariin, raikastui koko huone kertaheitolla!

 5. Sirpa sanoo:

  Kaapit ovat tosi kivat! Voisin harkita saman tyylisiä uuteen olkkariimme :)

 6. Tiinakaisa sanoo:

  No on kyllä kivat kaapit! Tykkään. Ja muutenkin teidän olkkari näyttää oikein hyvältä, kun kerran kysyit :D

  • Maiju Maiju sanoo:

   Kiitos! Nyt mustakin tuntuu, että kaappien myötä tästä tuli joku järkevä kokonaisuus :)

 7. Todella onnistunut valinta! Hyvältä näyttää :)

 8. Sannis sanoo:

  On ne kyllä hitsin kivat! Erityisesti tykkään, kun ne on irti lattiasta. Ilmava ja kevyt miellyttää nyt :)

  • Maiju Maiju sanoo:

   Joo sepä! Pystyy tonne allekin laittamaan jotain ja siivoaminen aika paljon helpompaa, kun ei ole mitään jalkoja tiellä :)

 9. Santsikuppi sanoo:

  Sopii kivasti olkkarin väreihin, älä missään nimessä maalaa! Ehkä joku pinta suojaksi ettei lähde kellastumaan, mutta ei muuta :) Sitä ehkä vähän ihmettelen, että miksi ovien välissä on tuollaiset isot raot – tai sitten vaan kuvittelen :D

  • Maiju Maiju sanoo:

   Samaa mietin myös eli että joku vaha tähän varmaan pitää laittaa etteivät lähde kellastumaan, ehkä Osmolta joku. Ovien välissä tosiaan on rako – toisessa vieläpä vähän isompi mitä toisessa (Ikea-laatu…?). Mutta se näyttäisi kuuluvan asiaan, tarkistin vielä Ikean omista kuvista, että joku väli sielläkin näissä oli.

 10. Sophia sanoo:

  Hei ja kiitos inspiroivasta blogista!
  Haluaisin tiedustella, mistä makuuhuoneen alkovin seinäkaapisto on peräisin? :)
  Kiitos vastauksesta

  • Maiju Maiju sanoo:

   Hei, kaappi makuuhuoneessa sängyn yläpuolella on itseasiassa ylimääräiseksi jäänyt kylpyhuoneen kaappi :). Ihan tavallista levyä kyllä noin muuten ;). Kaappi on REG-mallistosta eli sitä myy S-ryhmään kuuluvat rautakaupat.

 11. Jaana K sanoo:

  Todella hyvät! Ja se sinun tyyli, se on nimeltään pettämätön :D Ihanasti yhdistät aina kaikkea uutta ja vanhaa niin, että koti näyttää kodilta ja silti modernilta. Se on se tyyli mihin itsekin yritän nyt kotia viedä kaiken valkoisen ja selkeän jälkeen, toisaalta pidän siitäkin joten olen taas siinä rajamailla, saa nähdä mihin suuntaan kuppi kallistuu.

  • Maiju Maiju sanoo:

   Voi kiitos Jaana, vaikka onhan tässä monenmonta kokeilua takana ja varmaan kaikki huonekalut vaihtuneet vähintään kertaalleen :). Että todellinen haaste on tämä olohuone ollut ja edelleen vähän mietin mm. seinien sävyä, kun se nyt kahdella on se petrooli… Mustavalkoinen ei ole tällä hetkellä enää kovassa huudossa, mutta itse en taida siitä siltikään päästä eroon, sillä sen verran on värimaailma verissä. Mutta pienillä jutuilla saa onneksi paljon vaihtelua aikaan!

 12. Juulia sanoo:

  Ihan mahtava tuo iso kasvi! Mikä kasvi kyseessä? :) Ihanan näköstä teillä.

  -Juulia

  • Maiju Maiju sanoo:

   Iso kukka on n. 20-vuotias lyyraviikuna. Kaapin päällä terrakotta-ruukussa oleva kukka on sekin lyyraviikuna eli näitä on kyllä myynnissä esim Plantagenissa. Pitäisi olla nopeakasvuinen eli saa nähdä miten se tuosta venähtää.. :)

 13. Lisko sanoo:

  Moikka, saako udella mistä matto on? Tosi kiva!

 14. Jenni sanoo:

  Ihana!!! Onko ollut hyvät käytössä?

Kommentoi