| NIGHT AT THE KN2

29 / 11 / 2015

Hei! Nyt tallennuslaitteet valmiiksi, sillä vuorossa on aivan superherkkuresepti! Sain maistaa sitä KN2-sisustusliikkeen pikkujouluissa, joihin henkilökunta oli loihtinut upeutta ihan itse. Kyseessä on vuohenjuusto-pestovoileipäkakku, jonka täytyy olla yksi parhaista tämän tyylin syötävistä mitä olen ikinä maistanut, n_a_m!


vuohenjuustovoileipakakku

Jotta postaus ei menisi ihan väärille urille, niin todettakoon, että KN2 on todella monipuolinen designkauppa, joka säännöllisesti tuo jotain uutta valikoimiinsa. Yhtenä uusimmista voisi mainita vaikka Himmeen. Oma suosikkini aina kassan kautta kotiin vietynä löytyi kuitenkin vanhalta tutulta eli Normann Copenhagenilta. Folk-kynttilänjalka/tarjotin on ehdoton lajinsa kaunotar!

Lisää KN2:sen tunnelmia voi käydä katsomassa After the Storm ja Ihan Salosti -blogeista. Jatkoa seuraa myös Löytö-blogissa ja Kotikolmiossa!


KN2 himmee_normann copenhagenkn2
2 Responses to “| NIGHT AT THE KN2”

  1. Ai vitsi, kuulostaa todellakin kokeilemisen arvoiselta! Kiitos ohjeesta :)

    • Maiju Maiju sanoo:

      Joo kokeile ihmeessä, itseltä puuttuu vielä jääkaapista vuohenjuustot ja sitten teen tätä herkkua kotona! ;)

Kommentoi