| NEW CRUSH

12 / 6 / 2016

Hei! Sisustuksessa on pitkään jyllänneet erilaiset metallit, joista itse ehkä oon eniten tykännyt messingistä. Sitä on ollut pieninä annoksina erityisesti keittiössä. Viime aikoina messinki on kuitenkin alkanut kyllästyttää eikä sävy esimerkiksi ollenkaan sovi keittiön uuteen kylmempään seinän väriin.

Uusi suosikki on silti jo olemassa ja se on ysäristi kromi. En nimittäin keksi muutakaan syytä, miksi tämmöinen rumahko tuoli olisi saanut oleilla meillä jo useamman kuukauden. Siihen kuuluu muhkea pehmustekin, mutta otin sen pois pesua odottamaan. Tätä tuolia voisi kyllä vähän upgreidata tai ainakin itse olin ihan myyty, kun näin Minna Jonesin Pressut, nam! Mites te muut, onko jo kromin aika?


kromituoli krominen tuolikromia

Chrome is my new crush. This chair is kind of ugly, but I like it cause it´s chromed. 90ties is really coming back I guess :)

7 Responses to “| NEW CRUSH”

 1. Katja sanoo:

  mistä tuo upea nahkasohva??

 2. Ihana tuoli! :) Itse miellän, että kromi olisi jopa ajattomampi vaihtoehto ja messinkiä sitten pienempinä ripauksina.

  • Maiju Maiju sanoo:

   Totta, oon samaa mieltä että kromi on ajattomampi jos katsoo esim hanoja. Ehkä se on se kiiltävyys joka tuntuu nyt tosi ajankohtaiselta (?)

 3. Chrome is totally back :)

 4. Tarja sanoo:

  Ehdottomasti kromi tulee ja on jo :) tykkään kovasti

  Hankin pari kromi&nahkatuolia pari vuotta sitten, blogissa näkyvillä:

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2014/09/vintage-tuoliloyto-kromia-ja-nahkaa.html
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2015_04_01_archive.html

  ja toinen, vintage-Ikeaa..
  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2015/02/hetken-mielijohteesta-vintage-ikea.html

  Kivaa kesän jatkoa!

  – Tarja

Kommentoi