| SOME VINTAGE TO IT!

4 / 9 / 2016

Hei! Nyt niitä kirppislöytöjä, joita lupasin eilen. Aiemmin tällä viikolla laitoin pari kuvaa Ainan huoneesta muutoksen jälkeen eli nyt seuraa valitettavasti vähän toistoa. Kirppissaalis sulahti nimittäin suoraan sinne! Tykkään hirveästi Ivar-kaapista, mutta jotain tuosta nurkasta jäi silti uupumaan – tujaus vintagea nimittäin! Vanhan ja uuden yhdistelmä (tämä ikuinen mantra) on vaan niin lyömätön, että en varmasti koskaan kyllästy!


lastenhuoneeseen sailytystaharmaa lastenhuone

Kaapin päälle tarvittiin pimeneviä iltoja varten valaisin ja mielellään tunnelmallinen sellainen. Ajattelin heti, että haluan sen ehdottomasti vanhana. Niinpä olin haljeta onnesta, kun kaunis pieni, kuparijalkainen valaisin maksoi vain 4 euroa – ja siihen oli jopa johdot uusittu! Lähti sanomattakin heti mukaan. Toinen löytö puolestaan oli juuri sellainen vähän outo esine, joita rakastan. Sen myynyt nainen kertoi, että oli ostanut sen joskus antiikkikaupasta ja että se on tehty näkkileivän säilytykseen. Ja laatikon sisällä on tosiaan ihan näkkileivän kokoiset lokerot! Meillä ei syödä niin paljoa näkkileipää, että olisin ottanut sen alkuperäiseen käyttöön vaan sillekin löytyi paikka lastenhuoneessa. Sopiva muuten vaikka korteille! Musta vintage-esineiden kaunis kermanvalkoinen oli juuri se, mitä tämä nurkka kaipasi eli onneksi tuli lähdettyä eilen kierrokselle. :)


nakkileivan sailytyslaatikko kirppisloytojavanha kupari valaisin

Vintage is something I´ll love forever! These are my latest finds from yesterdays yard sale – an old lamp with copper foot and a steal box for bread. Just like made for the kidsroom!


4 Responses to “| SOME VINTAGE TO IT!”

  1. Pieni Lintu sanoo:

    Hauska toi näkkäriboxi :)

  2. Katja sanoo:

    Vanhan ja uuden yhdistelmä on tosiaan lyömätön…toimii aina, tulee sellaista sopivaa jännitettä. Hienot ovat kaapit

  3. MM sanoo:

    Hei! Mistä tuo kehystetty printti on? Ihana idea :)

Kommentoi