| 3 X TABLE SETTING

8 / 10 / 2016

Yhteistyössä Pentik Vaasa


Hei! Jos kävit tänään Vaasan Pentikissä törmäsit varmaankin kolmeen pöytäkattaukseen, jotka ovat vaasalaisten bloggaajien tekemiä. Yksi pöydistä on minun käsialaa ja toiset Löytö-blogin Johannan sekä Mademoisella-blogia kirjoittavan Ellan. Kattauksista tuli kivan erilaiset, mikä kertoo hyvin Pentikin valikoimasta. Kattauksia oli arvonnan merkeissä myös mahdollista äänestää eli saa nähdä, mikä oli kävijöiden suosikki… :)

Oman kattaukseni idea oli rauhallinen iltapalahetki kuudelle eli käytin siinä Kallio-sarjan leipälautasia, kulhoja sekä mukeja. Tästä sarjasta muuten mietin uusia ruokalautasia meille eli todella kivan mallisia! Kukat pöytiin tarjosi Amalia. En ole kattamisessa mikään pro, mutta tämä oli tosi hauska projekti.


pentik6pentik4pentik pentik9pentik5

2 Responses to “| 3 X TABLE SETTING”

  1. souliina sanoo:

    Todella kaunis kattaus <3

  2. Maarit sanoo:

    Kiitos Maiju! Upea kattaus <3 Unohdin kysyä, mitä kukkia siinä käyttämässäsi kimpussa on? Se oli ihana, toivottavasti kestää pitkään!

Kommentoi