| SHOPPING IN SWEDEN

18 / 10 / 2016

Hei! Käväisin viikonloppuna Uumajassa, jonne pääsee täältä Vaasasta kätevästi Wasaline-laivalla. Pelkän risteilyn sijaan yövyimme naapurissa yhden yön eli ennätimme reissun aikana muutamaan paikkaan. En harrasta hirveästi shoppailua, mutta reissut ovat siitä poikkeus. Jos näen jotain kivaa, niin ostan, sillä uutta tilaisuutta ei heti tule. Kiikarissa olivat tällä kertaa erityisesti Åhlens sekä Lagerhaus, koska niitä ei Suomessa ole.


viilutarjotinsamettityynyja-eri-vareissa

Vakoilin Åhlensin sisustustarjontaa etukäteen netistä, josta ostoslistalle joutui heti ihana toffeen värinen samettityyny! Ei etteikö meillä olisi samettityynyjä jo ennestään… Olen ihan addiktoitunut näihin! Ruskea on ehdoton suosikki, ja hyvänä kakkosena tulee tuo pinon päällimmäinen pyöreä musta tyyny. Ostin sen kirppiksellä kahdella eurolla :). Pienet vaneritarjottimet löytyivät Lagerhausista ja kynttilänjalka IKEAsta.

Matka meni kaikenkaikkiaan tosi hyvin varsinkin Theon osalta. En olisi heti uskonut. Poika alkaa selvästi olla siinä iässä, että tarvitsee ohjelmaa ja tapahtumia ympärilleen :).


vauvaruskea-samettityynyvauvan-jalat

2 Responses to “| SHOPPING IN SWEDEN”

  1. Kati Laituri sanoo:

    Ruskea tyyny on tosi hyvän värinen ja sametti <3

    • Maiju Maiju sanoo:

      Niin minustakin, jännä nähdä alkaako ruskeaa näkyä pian enemmänkin tyynyissä ym :)

Kommentoi