| OLD BABY BED

8 / 11 / 2016

Pakko rakastaa naulakoita! Niihin on kiva keräillä kaikenlaista nättiä, erityisesti lapsille. Viimeisin löytöni tähän on tuo afrikkalainen kori, niin loistavaa säilytystä kaikille Ainan pikkutavaroille. Ja sitähän siis riittää..! Viime viikolla löysin antiikkikaupan loppuunmyynnistä myös kuvan vanhan nukensängyn. Se ei tarvinnut muuta kuin hyvän putsauksen eli sävy saa olla tuollainen ihanan kulahtanut. Seuraavana projektina on löytää sänkyyn kirppikseltä jotain hempeää kukkakangasta, josta ommella siihen lakanat. Ne menis muuten hyvin joulupakettiinkin…


iris-hantverk-naulakko_2 nuken-sanky vanha-nukensanky

Joulupaketeista puheenollen. Oon nyt muutaman illan käyttänyt lasten joulukalenterin värkkäilyyn. Kerrankin ajoissa tämän homman kanssa! Kuvia seuraa varmasti lähempänä, kun saan valmista.


afrikkalainen-kori nukensanky

2 Responses to “| OLD BABY BED”

  1. Anniina sanoo:

    Miten söpö nukensänky <3

  2. Nyt iski vähän joulukalenteripaineet, mutta voi että, ihana sänky ja tuo naulakko! Jotenkin on monta vuotta mennyt ettei vaalea puu ole oikein miellyttänyt silmää, mutta nyt siihen on iskenyt suorastaan himo.

Kommentoi