| X-MAS LAUNCH

10 / 11 / 2016

Hei! Oon perinteisesti ottanut joulukoristeet esille joulukuun ensimmäinen päivä. Nyt tehtiin poikkeus ja toin joulukoristelaatikon jo nyt alas vintiltä. Ajattelin, että joulutähdet voisi ainakin laittaa ikkunoihin sekä muutenkin käydä läpi nykyisiä koristuksia. Mun ehdottomia lemppareita on nämä paperikoristeet, joita on tullut hankittua parina viime vuonna. Olisi kiva ripustella niistä johonkin huoneeseen joku kiva asetelma. Nyt voisi kerrankin olla ajoissa myös joulukorttien suhteen, Teukka ainakin näytti syötävän suloiselta tonttulakki pienessä päässä, aaw! Onko teillä suosikkijoulukoristetta? Entä milloin otat koristeet esille?


paperikoristeitahoneycomb

4 Responses to “| X-MAS LAUNCH”

 1. Hanna sanoo:

  Koristelu alkoi eilen! Naapuritalossakin näkyi jo ikkunatähtiä, joten kaivoin omianikin esille. Yhdestä vaan on lamppu palanut, joten homma jäi vähän kesken. Eilen myös panin kranssin ulko-oveen. Se on havukranssi, jossa on harmaasta pellavasta solmittu rusetti, ei siis (varmaan?) liian jouluinen. Ja se roikkuu ovessa pitkään joulun jälkeenkin.

  Joulukuusi on mun ”lempijoulukoristeeni”! :D Lisäks tykkään Saksasta ostamastani punatakkisesta pähkinänsärkijäukkelista. Se on sopivan höpsö, kun muuten en vastaavia koriste-esineitä tai punaista väriäkään liiemmin harrasta.

  • Maiju Maiju sanoo:

   Kuulostaa just hyviltä valmisteluilta – mäkin aloitan valoilla ja vähän neutraaleimmilla koristeilla ja vasta ihan lähellä ne jouluisimmat jutut, jos ollenkaan. Musta tommoset nostalgiaesineet kuten pähkinänsärkijäukkeli ovat niitä parhaita ja tuovat sen oikean tunnelman!

 2. Nappi sanoo:

  Ihania koristeita siellä <3 ostin viime viikolla huonekuusen ja siihen valot sekä ripustin tähden ikkunaan. Aivan ihana tunnelma pienellä vaivalla :>

Kommentoi