| EUCALYPTUS

13 / 11 / 2016

Hei! Hyvää Isänpäivän aamua kaikille! Meillä ei ole tänään mitään seremonioita, sillä merimies on töissä. Perinnettä pidettiin yllä jo viime viikonloppuna.

Olenko ainoa, jonka mielestä eukalyptuksen oksia on tänä syksynä näkynyt aiempaa enemmän sisustuksissa? Itse olen pidemmän aikaa tykännyt kokovihreistä kimpuista, koska ne sulautuvat keittiön sävymaailmaan helpoimmin. Ei tarvitse miettiä mätsääkö kukkien sävy muihin väreihin. Yleensä ei. Vihreät kimput usein myös säilyvät hyvinä pitkään, helposti viikonkin.


eukalyptuksen-oksateukalyptuksen-oksa2

Eukalyptuksesta löytyy muutamia variaatioita ja nyt ensimmäistä kertaa ostin leikkona tätä, jossa on hento kukinta sekä kauniit suipon malliset lehdet. Kuten muissakin, niin myös tässä on ihana eukalyptuksen tuoksu! Kieltämättä pieni jouluaskartelufiilis heräsi heti :). Ehkä laitan projektin pystyyn, kun oksat eivät enää näytä hyviltä maljakossa ja ne ovat valmiit kuivatettaviksi.


valamo-maali-makuuhuoneessa

A hint of Christmas. That thought crossed my mind, when I brought these eucaluptus branches home. I think they are just perfect and as they eventually start to fade, I will definitely see if I come up with something that´s suitable as an early Christimas decoration…

4 Responses to “| EUCALYPTUS”

  1. Nadia Kaplan sanoo:

    Lovely. It’s really beautiful :)
    Have a lovely day.

  2. Kaunis kimppu! Minulla on blogissa sinulle haaste, vastaa jos haluat.

Kommentoi