| DIY CORK ORNAMENTS

11 / 12 / 2016

Hei! Taas sunnuntain kunniaksi vähän tee-se-itse -hommia. Ostin joskus euron puolikkaalla palan ohutta korkkilevyä, joka taitaa alunperin olla pöytätabletti jos en ihan väärin arvaa. Ajattelin, että siitä voi tarpeentullen tuunata jotain ja nyt pipareita paistellessa idea pulpahti mieleen. Korkkilevyn lisäksi (Ikea taitaa myydä) tähän tarvitaan vain sakset, hiomapaperia, ohutta lankaa sekä tuollainen koje, jolla saa tehtyä reikiä vyöhön. Ihan simppeliä siis, alla vielä tarkempi työjärjestys kuvina.


diy-joulukuusenkoriste diy-korkki-koriste

Hiomapaperi on tässä ehkä se tärkein, sillä reunasta on vaikea saada leikkamalla täysin siistiä. Korkki kuitenkin kestää kevyen hiomisen eli pyöristä koristeen reunat hiomalla tasaisiksi. Yritin miettiä hyvää vaihtoehtoa rei´ittimelle, mutta en sellaista oikein keksinyt. Siis että lopputulos olisi tuollainen aivan tasaisen hieno.

Korkkihan on nyt ollut kovasti in ja mun mielestä ihan käypä matsku myös jouluun. Kaukaa katsottuna korkkikoristeet näyttävätkin ehkä vähän pipareilta? Mitäs tykkäätte?


diy-joulukuusenkoristeet

Hi! Some DIY stuff again, this time with cork. I think that IKEA should have these kinds of cork tablets in their sortiment in case you don´t know where to find one. I think they look like ginger bread cookies if you look from a far distance, don´t they?

4 Responses to “| DIY CORK ORNAMENTS”

  1. tiitu sanoo:

    Ihania!!! Olet taitava ja sinulla on ihana blogi! Päivittäin käyn ihastelemassa,enkä edes kommentoi… sori ;) tiitu

  2. Nadia Kaplan sanoo:

    Fantastic. Love it, what a great idea :)
    Thanks for sharing, have a lovely day

Kommentoi