| NINE YEARS GIVEAWAY

13 / 12 / 2016

Yhteistyössä Lundian kanssa

Hei! Eilen oli blogin kannalta maaginen päivämäärä, sillä julkaisin silloin yhdeksän vuotta sitten mun ensimmäisen blogikirjoituksen! Ja täällä sitä vielä ollaan, tosin eri nimellä ja osoitteessa. Blogimaailma on kasvanut ja muuttunut noista ajoista ihan älyttömästi, kaikesta mainostamiseen liittyvästä puhumattakaan. Muistan edelleen, kun sain ihan ensimmäisen yhteistyöpyynnön, jossa toivottiin että bloggaisin pellavaisesta sydänkoristeesta. Se oli todella hämmentävää… ;D

Yhtä hämmentävää oli pari vuotta sitten tehdä ensimmäinen stailaus Lundialle, joka on yksi tunnetuimpia ja pitkäikäisimpiä designalan yrityksiä Suomessa. Todella jännittävää ja vähän hermostuttavaakin. Yhteistyö on tämän jälkeen ilokseni jatkunut ja tänä vuonna sainkin tehdä jo kolmannen joulustailaukseni yritykselle! System-laatikot ovat olleet hyviä lelulaatikoita, sillä niihin on kätevää lajitella nukkekodin tavarat, Barbit sekä ponit erikseen. Tästä lähti idea myös jouluisiin Lundia-kuviin. Miten ihanaa olisi jouluaattona herätä ihmettelemään tällaista laatikkolahjakasaa!


lundia-joulu-2016_820 lundia-joulustailaus_820 lundia-joulu-2016-vauva_820

Vuosipäivän kunniaksi sain arvottavaksi yhden ison System-laatikon eli nyt kannattaa lukaista ohjeet huolella, jos haluaa maksimoida mahdollisuutensa voittoon! Tämä isoin koko on muuten edelleen kaikista paras yöpöytä, joka mulla on koskaan ollut eli käyttötapoja löytyy!

A R V O N T A | Ison Lundia System-laatikon arvontaan voi osallistua sekä blogissa että Instagramissa. Osallistuaksesi arvontaan blogissa, jätä kommentti tähän postaukseen sunnuntaihin 18.12.2016 mennessä kertomalla mikä on oma Lundia-muistosi? Instagramin puolella osallistumisohjeet löytyvät profiilissani olevasta kisakuvasta.


lundia-joululahja_820lundia-oulu-2016-lastenhuoneessa_820

117 Responses to “| NINE YEARS GIVEAWAY”

 1. Emppu sanoo:

  Lapsuudenkotiini kuuluivat erottamattomasti Lundian klassiset kirjahyllyt täynnä kirjoja. Vuosien varrella hyllyjen väri on välillä vaihtunut, mutta edelleen kirjarivejä on metritolkulla. :)

 2. Sanna sanoo:

  Lasten huoneessa oli kirjahylly, jossa oli lasten kirjat ja leluja.

 3. HannaKoo sanoo:

  Tuntuu hassulta myöntää, mutta minulla ei ole mitään Lundiaan liittyvää muistoa lapsuudesta tai nuoruudesta, vaan tutustuin merkkiin omatoimisesti vasta noin 10 vuotta sitten. Sitä ennen muistan ihan muutamia hassuja kertoja kuulleni nimen Lundia. Mutta tällä hetkellä rakkain muistoni Lundiasta on varsin tuore, vasta noin vuoden vanha, kun ostin itselleni ensimmäisen oman Lundian, keskikokoisen System -laatikon. Sarjaa olisi tarkoitus täydentää vielä parilla laatikolla sekä Soihtu-valaisimella ja kuka tietää jos kauniita huonekaluja tulen myös tulevaisuudessa hankkineeksi kotiimme! :)

 4. Meillä oli lundian kirjahylly, jossa oli myös kaappiosuus. Isoveljeni säilytti ilmeisesti jotain tärkeää kaapissa ja laittoi kaapin oven väliin sinitarraa, etten minä, silloin vielä pienehkö tytöntyllerö saisi ovea auki :D Toinen muisto minulla on kymmenen vuoden takaa ystävän kotoa, jossa älysin, että se samainen kirjahylly olikin ihan todella hyvän näköinen! :D

 5. Nina sanoo:

  Männynväriset Lundia kirjahyllyt ovat eka muisto. Sittemmin niitä välteltiin kaikin keinon, varastohyllyiksi mokomat rumilukset. Aika vierii ja mieli muuttuu Lundia on taas pop :)

 6. Iidana sanoo:

  Mun Lundia-muisto menee lapsuuteen. Vaate/lelukaappeina toimi Lundian valkoiset kaapit. Ne olenkin ajatellut joskus lunastaa vanhemmilta itselleni..

 7. Peppe H sanoo:

  Lundiaa löytyi ekan poikakaverin kodista, kirjahylly ja myöhemmin hänen opiskelijaboksissa myös parvisänky.

 8. Nonnuska sanoo:

  Ensimmäinen muisto on Lundian kirjahylly puunvärisenä sukulaisella ja kuinka paljon kaikkea kiinnostavaa sinne mahtuikaan nyt aikuisiällä sain pari kuukautta sitten ekan Lundian harmaan system-laatikon, josta olen kovasti tykännyt. Toivottavasti onni ois myötä ja se sais kaverin

 9. Ride sanoo:

  Voi ku ihania kuveja!

  Vuokrakodin kalustus. Siinäpä Lundiamuisto. Jospa itsellänikin vielä joku pv System- sarjaa!

 10. Jossu sanoo:

  Lundiaa on ollut meillä aina, siis ihan aina. Muistot kantaa lapsuudesta asti teini-ikään ja opiskeluaikoihin. Tällä hetkellä edelleen sama hyllykkö/pöytäkokonaisuus löytyy meidän 4 vuotiaan huoneesta, tosin maalaamon kautta käyneenä :)

 11. Inka sanoo:

  Nuoruuden avopuoliso oli vinyylilevyfriikki ja niitä säilytettiin monen metrin pituisessa lundian tasossa.

 12. Emilia sanoo:

  Lundiaa oli lapsuudenkodissa monta metriä. Nyt niistä on yksinmetri omassa kodissani valkoiseksi maalattuna :) Lundia on siis omien lasteni muistoissa jo vahvasti mukana.

 13. Leena sanoo:

  Ensimmäinen muistoni on Lundian varastohyllyn näköinen
  tummunut puinen hyllykkö, joka oli melko kookas… ei niin
  sisustuksellisesti kaunis ;)) mutta tuo laatikko on !

 14. Suvi sanoo:

  Omassa lapsuuden kodissani ei Lundiaa ollut, mutta nykyisen mieheni huone oli kyllä kalustettu täysin Lundialla. Saimmekin sitten kalustaa myös ensimmäisen yhteisen kodin niillä :).

 15. Piia sanoo:

  Kummitädin takkahuoneen seinät olivat täynnä kirjoja, Lundian puisissa hyllyissä tietenkin!

 16. moonangel sanoo:

  Lundia-muistoa ei vielä ole, mutta tuollaisella laatikolla se olisi hyvä luoda :)

 17. Johanna sanoo:

  Minulla oli Lundiahylly kotona kun olin pieni, se oli ISO siisti hylly minne mahtunut paljon tavaraa :)

 18. Ninni sanoo:

  Lapsuudessa meillä ei ollut Lundian mutta muistan että tuttavaperheellämme oli lasten huoneessa kaikki mahdollinen Lundiasta. Ihailin niitä silloin ja sen myötä ovat edustaneet minulle laatua ja tietynlaista elämäntasoa. Itse hankin elämäni ensimmäisen Lundian käytettynä muutama kuukausi sitten oman poikani huoneeseen yhdistetyksi työpisteeksi ja kirjahyllyksi. Lundiat ovatkin paitsi laadukkaita, myös monikäyttöisiä ja muuntuvia ja siksi soveliaita myös kiertämään sukupolvelta toiselle.

 19. Maria sanoo:

  Lundian puinen kirjahylly on ensimmäinen joka tulee mieleen.

 20. Saija sanoo:

  Olen aina vain ihaillut Lundia juttuja. En omista yhtäkään. Olisiko nyt aika saada haave toteutettua? Saija

 21. Emilia sanoo:

  Ekat Lundian hyllyt tuli vastaan anoppilassa, kotona meillä niitä ei ikinä ole ollut.

 22. TainaElina sanoo:

  Lapsuuskotini kirjahylly joka yhä on äitini käytössä vuosien ja vuosien jälkeen =D

 23. Api sanoo:

  Kyllä vahvana muistona on jo lapsuuden kodista mäntykirjahyllyt – jotka ovat edelleen käytössä. Kertoo siitä että laatuun kannattaa panostaa ☺️

 24. Hannnna sanoo:

  Ihailin jo lapsena Lundian kirjahyllyjä, meillä ei tosin ole yhtäkään. Mukana arvonnassa. :)

 25. Julia sanoo:

  vanhempieni mökillä on lundian classic hyllyistä keittiön yksi seinä täynnä hyllyjä ja kaappeja

 26. mirva sanoo:

  Lundian perinteiset ja laadukkaat kirjahyllyt tuovat lapsuuden mieleen Ne notkuivat kirjoja ja olivat sopivasti sikin sokin

 27. merikukka sanoo:

  Omaa muistoa ei vielä ole. Nuo laatikot ovat olleet jo pitkään haaveissani.

 28. Mirva sanoo:

  Oma Lundia muistoni on viime kesän maalausprojekti, jonka tuloksena vanhin tyttäreni sai hyllyn, jossa kirjoitustaso sekä säilyttimen Lego-laatikoille.

 29. JohannaL sanoo:

  Meillä oli lapsuuden kodissa lähes joka huoneessa lundiaa: olohuoneessa kirjahyllyt ja tasot, eteisessä phelinpöytä ja lasten makkareissa kirjahyllyt, joissa työpöytä. Onneksi jotain säästettiin ja nyt tyttöni huoneessa on työpiste, jonka tuunasin lapsuuden kodin lundiasta.

 30. NinnuK sanoo:

  Lapsuudesta tulee mieleen Lundian puunväriset kirjahyllyt ❤ Omassa kodissa Lundiaa ei nyt ole, mutta tuo iso laatikko sopisi meille loistavasti!

 31. Hanna sanoo:

  Lundia Soihtu valaisin.

 32. Vea sanoo:

  Meillä oli vanhempieni luona toimistohuoneessa isot Lundia-hyllyt täynnä lehtiä. Muistan, kun jonain ala-asteen taksvärkkipäivänä minun piti järjestää nuo hyllyt ja karsia vanhimmat lehdet. :D

 33. Maija sanoo:

  Lapsuudenkodin kellertävä kirjahylly. Omassa kodissa ei Lundiaa vielä ole, mutta pian on.

 34. anna s. sanoo:

  Valitettavasti en ole koskaan omistanut mitään Lundialta, mutta olisi kyllä ihana omistaa :)

 35. Tanja sanoo:

  Muistan kuinka pyhäkoulutätini luona oli seinänkokoinen hylly joka oli aivan täynnä kirjoja ym.
  Olisipa ihana saada tuollaisia laatikoita.
  Pojan huoneeseen laittaisin…

 36. Sannalla sanoo:

  Veljen kirjahylly, täynnä musiikkia ja kirjoja. Ihastelen sitä edelleen, viidentoista vuoden jälkeen.

 37. Maiju sanoo:

  Lapsuudessani Isoveljen huoneessa oli Lundian kirjahylly.

  • Tarja Tuulikki sanoo:

   Ensimmäisessä kodissani oli Lundiaa, mäntyinen hylly ja pöytä :) Mukana ovat kulkeneet näihin päiviin asti.

 38. Tii sanoo:

  Lundian kirjahylly on meillä joskus ollut :)

 39. emmaliinanen sanoo:

  Lapsuudenkodissa oli työhuoneessa lundian perus mäntyinen hyllyjärjestelmä (tai siis on vieläkin, kulkenut varmaan 40vuotta vanhempien matkassa :)

 40. Maisa sanoo:

  Lapsuudenkodin ensimmäiseen omaan huoneeseeni hankittiin Lundian kirjahylly. Tarpeellinen lukutoukalle, tai ”neiti etsivälle” kuten äitini minua nimitti. Taattua laatua tuo hylly – se on minulla edelleen. <3
  Kauniita kuvia postauksessasi! Ihania sävyjä!

 41. Miia sanoo:

  Kotikotona on Lundian kirjahyllyt täynnä kirjoja, äiti on ollut aina kirjafriikki :)

 42. FridaB sanoo:

  Paras Lundia-muistoni on kun onnistuin kasaamaan täydellisen Lundia-kirjahyllyn eri paikoista löydetyistä osista. Pari osaa nettikirpparista, pari osaa vanhempien osittaisesta hyllystä ja loput vaasalaisesta sisustuskaupasta :)

 43. Kikka sanoo:

  Lapsuuden kodissa on aina ollut Lundiaa hyllyjen muodossa, joten lapsuus niistä tulee aina mieleen :)

 44. Vekarus sanoo:

  Minun muistoni on, kun vietimme miehen kanssa ekaa omaa joulua omassa kodissa. Ostimme Lundian pukkijalat ja ison pöytälevyn, jotta molempien vanhemmat mahtuivat jouluaattona juhlimaan yhdessä saman pöydän ääressä meidän luonamme.

  Ihanaa loppuviikkoa!

 45. Sirpa sanoo:

  Kyllähän se on Lundian kirjahylly. Simppeli ja kestävä edelleen.

 46. Heli sanoo:

  Kyllä minullakin muistot liittyy lapsuuteen, lastenhuoneessa lundian hyllyssä säilytettiin kirjoja. Tuo laatikko olisi niin ihana! <3

 47. tiitu sanoo:

  Mäntyinen hylly oli kotona keittiössä,missä lienee tuo hylly nykyään… Nyt ei ole Lundiaa täällä omassa kodissa ja yöpöytäkin tulisi tarpeeseen :-) tiitu

 48. sini sanoo:

  Ei vielä ole Lundia-muistoja, mutta osallistun silti. :)

 49. hilkka sanoo:

  Lundian kirjahylly oli lapsuudenkodissani :) Siinä oli mukava kiipeillä :)

 50. Anna sanoo:

  Minulle on jäänyt hyvin vahvasti mieleen mummolan yläkerran päätyhuone, jossa saimme lapsena askarrella. Siellä oli ja on edelleen Lundian hylly sekä Lundian työpöytä. Niiden ääressä on monet hetken vietetty. :)

 51. SatuK84 sanoo:

  Lundiasta tulee ensimmäisenä mieleen kestävät kirjahyllyt! Niitä ei omasta kotoa löytynyt, mutta jostain niitä on tullut bongailtua, koska niin selkeästi ne muistan :)

 52. SannaP. sanoo:

  Ei ole Lundia-muistoja vielä, mutta noita ihania laatikoita on tullut ihasteltua jo pidemmän aikaa.
  Olisi hyvä alku tuleville muistoille :)

 53. Paula sanoo:

  Naapurini puhui minulle ensimmäistä kertaa ikinä, tyhjentäessään häkkivarastostaan lundian osia. Nykyään hän moikkaa aina, vaikkei kirjahylly minun kotiini valitettavasti mahtunutkaan.

 54. Annika sanoo:

  Lapsuudesta muistuu mieleen männyn värinen kirjahylly mummulassa. Lundia on aivan mahtava, ja nyt on tullutkin hankittua kotiin mustia Lundian hyllyköitä, ne on niin ihanat. Noi System-laatikot ovat hankintalistalla… toivottavasti onni suosisi :)

 55. Minttu sanoo:

  Lundiasta tulee ekana mieleen suuret seinän kokoiset kirjahyllyt lapsuuden kodissa :)

 56. Vilma sanoo:

  Mummin koko seinän peittävä Lundia-kirjahylly ❤

 57. pöllö sanoo:

  Lapsuuden ystävälläni oli huoneessaan aivan valtava lundian hylly. Se on oikeastikin jäänyt mieleen, koska se täytti koko ison huoneen :D

 58. Mirella sanoo:

  Lapsuudenkodissa meillä ei koskaan ollut Lundiaa. Nykyiseen kotiini haaveilen kyllä uuden muotoilun Lundian kalusteista ja pientuotteista. Nämä System-sarjan isot laatikot sopisivat juuri parhaiten meille yöpöydiksi. Toivottavasti arpaonni suosii. =)

 59. HeidiS sanoo:

  Männynvärinen Lundian laatikosto työpaikallani kauan kauan kauan sitten palasi mieleeni vaikkei omassa kodissani lapsena tai nyt aikuisena ole Lundiaa ollutkaan, upea System laatikko ihan vaikka mihin käyttöön, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

 60. Pia sanoo:

  Omat muistot menevät lapsuuden kodin kirjahyllyyn ja aikuisiän ihailuun. Tuolla laatikolla olisikin hyvä muuttaa tuo aikuisiän ihailu konkreettiseksi :) Ja piilottaa tärkeimmät lapsen lelut. Sormet ja varpaat ristissä mukaan arvontaan

 61. Saakku sanoo:

  Lapsuudenkodissani oli Lundia-kirjahyllyt ja muistan kuinka siellä oli siistissä järjestyksessä kaikki rakkaimmat kirjani. Mulle luettiin lapsena myös paljon ja saan olla todella kiitollinen koska siitä olen varmasti saanut kiinnostukseni ja kipinänlukemiseen ja kirjoihin sekä se on ruokkinut mielikuvitustani. Tällä hetkellä omassa kodissani ei ole Lundiaa mutta sen elekieli ja estetiikka viehättää edelleen, joten haaveissa on tämän arvonnan voitto.
  Mukana arvonnassa. :)

 62. Maria M sanoo:

  Lapsuuden kodissa oli Lundiaa. Omaan kotiin en ole vielä saanut hankittua. Mutta nyt asiaa tulisi korjaus:-)

 63. AnKa sanoo:

  Jättimäinen kirjahyllykompleksi kummisedän luona: täynnä aikuisten kirjoja, tietokirjoja, lasten kirjoja…oli siinä pienelle tytölle tutkittavaa.

 64. laura sanoo:

  Isot lundian kirjahyllyt muistuvat lapsuudesta

 65. AG sanoo:

  Ehdottomasti paras muisto on ollut kunnostaa oman lapsuudenhuoneeni Lundiat oman lapseni käyttöön. Kyllä ne vain kestää aikaa ja käyttöä!

 66. Sonja sanoo:

  Lundiaa on aina ollut ja osia tullut pikkuhiljaa lisää. Lapsena Lundiasta rakennettiin minulle koko seinän pituinen hyllykkö, joka tuli pienessä huoneessa sängynkin päälle ja yksi hylly piti tarkasti asetella niin, että kissa pystyi siltä tarkkailemaan ikkunan takaista elämää.

 67. Annafiinu sanoo:

  Minulla oli lapsuudenkotini huoneessa männyn värinen Lundian kirjahylly, josta löytyi kirjojen lisäksi kaikenlaista tilpehööriä: Barbeja, pehmoleluja ja palapelejä :D Ensi kesäksi olen suunnitellut maalausprojektia, jossa hylly saisi valkoisen värin ja voisin tuoda sen omaan asuntooni. Hyvä tuote säilyy vuosikymmenestä toiseen!

 68. Hanna sanoo:

  Voi kai puhua muistoista, vaikka Lundia onkin ollut mukana jokaisessa kodissani ja on siis muiston lisäksi vahvasti mukana tässäkin hetkessä. :)

  Lapsena huoneessani suunnilleen kaikki säilytys oli Lundiaa. Lapsuudenkodissa yhä edelleen Lundia-kirjahyllyt kiertävät makuuhuoneen, olohuoneen ja ennen mulle kuuluneen, nykyisin kirjastohuoneen seiniä. Siellä on muuten aika paljon kirjoja! :D Kun muutin omilleni, äiti piffasi Lundiaa yksiöni säilytyksestä huolehtimaan. Ja kun tuon toisen puoliskoni kanssa olemme sisustaneet yhteisiä kotejamme, olemme päätyneet myös tuunamaan, nimittäin tekemään ja maalaamaan itse mieluisat ovet hyllyihimme.

  Yhtä muistoa en pysty nimeämään, niin monessa käänteessä ja monessa muodossa Lundiat on mukana kulkeneet!

 69. Manda sanoo:

  Sain opiskeluaikoina tädiltäni lahjaksi Lundian kirjahyllyn. Se on minulla vieläkin.

 70. AnneKa sanoo:

  Muistan ne keltaiseksi päivettyneet mäntyhyllyt, jotka eivät yhteen aikaan pasaanneet oikeen minkään kanssa. Nyt Lundia on kivan raikas.

 71. Satu sanoo:

  Ei ole vielä muistoja. Jos voittaisin, sitten olisi :)

 72. Juuli sanoo:

  Vanhemmillani on lundian kirjahylly. Hylly oli vierashuoneessamme ja yksi tuttava oli laittanut kirjahyllyn kulmaan ison läjän purukumeja . . . (Useita vuosia sitten) Äitini ei oikein pitänyt tästä :D onneksi ne saatiin irti ja hylly on vieläkin tallessa !

 73. KaRo sanoo:

  Ei ole muistoja. En ole koskaan omistanut yhtään Lundian tuotetta. Kauniita ovat kyllä!

 74. Freia sanoo:

  Ensimmäinen huonekalu, jonka hankin muuttaessani pois vanhempieni nurkista, oli Lundian musta Classic -hylly. Löysin sen alennusmyynneistä ja olin erittäin iloinen löydöstäni :)

 75. jenni S sanoo:

  Meillä ei tainnut lapsuudenkodissa olla Lundiaa, mutta molemmilla siskoilla on Lundian kirjahyllyt ja niitä ollaan yhdessä koottu ja täytetty muuttojen yhteydessä.

 76. Katriina sanoo:

  Vielä ei löydy multa Lundia-muistoa, mut toivottavasti pian löytyy! ;)

 77. Hanzki sanoo:

  Hoitopöydäkseni on ostettu Lundian hylly pöytätasolla vuonna 1983. Edelleen hylly on vanhempieni luona. Joku päivä se saattaa muuttaa meille lastenhuoneeseen. Ihanan ajatonta! :)

 78. Satu sanoo:

  Kämppiksellä oli iso lundia hyllystö, lipasto ja työtaso. Olin haljeta kateudesta. Silloin joskus vuonna 1990.

 79. Minnna sanoo:

  Mun lapsuudenkodissa ei ollut Lundiaa ollenkaan. Muutama vuosi sitten tein kuitenkin löydön torista ja nyt mun olohuoneedta löytyy Lundian hylly, johon arvonnassa oleva laatikko sopisi täydellisesti.

 80. Jenni sanoo:

  Lundia ei ole minulle lapsuudestani tuttu, vaan olen tutustunut siihen vasta aikuisiällä. Muutama vuosi sitten ihastuin Lundian laatikostoihin ja metsästin meille Tori.fi:stä sellaiset. Maalia vain pintaan ja ne sopivat tosi hienosti moderniinkin kotiin :)

 81. Enska sanoo:

  Miehen vanhempien kotona on Lundian kirjahylly ja sänky, omasta lapsuudestani Lundia ei ole tuttu mutta näin myöhemmällä iällä olen lundiaan tutustunut. Olen aivan ihastunut näihin laatikoihin!!♡

 82. Saara sanoo:

  Lapsuudenkodissani on vihreäksi petsattu Lundian tikashylly, jonka kovasti haluaisin pelastaa ja hioa mutta valitettavasti sille ei ainakaan tässä nykyisessä kodissa ole tilaa…

 83. Millavee sanoo:

  Lundian klassikkohyllykkö mäntyisenä lapsuuden kodissa on oma muistoni.

 84. Elina sanoo:

  Jos voittaisin arvonnassa, olisi laatikko ensimmäinen Lundian tuotteeni. Lapsuudesta muistan serkkujen mäntyisen Lundian leluhyllyn. Serkkujen kanssa oli aina parhaat leikit:)

 85. Elsa sanoo:

  Minulla oli lapsuudenkotonani Lundian puiset hyllyt, muistaakseni kolme kappaletta, ne kulkivat pitkään mukana. Klassisen ajattomat. Oi, niitä muistoja!

 86. Anne sanoo:

  Minulla ei valitettavasti ole vielä Lundia-muistoja. :)

 87. Karoliina sanoo:

  Ystäväni lapsuudenkodissa mäntypuiset kirjahyllyt pullollaan kirjoja.

 88. Nonna sanoo:

  Miehen kanssa kun muutettiin silloin joskus yhteen, perittiin hänen vanhemmiltaan Lundian hyllyt, jotka kulkivat monessa kodissa mukana… Nyt hieman harmittaa, että niistä luovuttiin jossain vaiheessa.

 89. SAT sanoo:

  Männynvärinen Lundian kirjahylly löytyi vanhempieni olohuoneesta 80-luvulla, siirtyi 90-luvulla veljeni huoneeseen ja ottipa veli sen mukaansa myös vuosituhannen vaihteessa kotoa muuttaessaan. Sittemmin on tainnut siitä luopua tosin.

 90. HANNA sanoo:

  Meillä oli lapsuudenkodissani Lundian perinteinen, puunvärinen kirjahylly olohuoneessa. Mahtaakohan sitä olla enää olemassa..

 91. Enni sanoo:

  Mul ei oo lundia muistoja vielä mut noi on ihanat ja haaveissa!!:)

 92. Leena sanoo:

  Opiskelijakämpässä oli tietenkin Lundianhylly mukana silloin 20 v. sitten

 93. Sari P sanoo:

  Lapsuudenkodissa minulla oli huoneessani Lundian kirjahylly, joka seurasi ensimmäiseen omaan kotiin ja sitä seuraavaan. Varmaan kymmenen vuotta kuljetin sitä muutoissa mukanani, kunnes kirjahylly vaihtui uuteen. Ikää sillä oli jo varmaan parikymmentä vuotta siinä vaiheessa, mutta uuden kodin se silti sai opiskelija-asunnosta :)

 94. Riitta sanoo:

  Omaan ensimmäiseen opiskelija-asuntoon hankittu mäntyinen hyllykokonaisuus, joka sittemmin on kulkenut muutoissa mukana kohta 20 vuotta. Vuosi sitten ostin maalit sitä varten, mutta edelleen se tuossa seisoo mäntyisenä.

 95. Niinu sanoo:

  Meillä oli kotona 80-luvulla valtavan iso Lundia-hylly kokonaisuus olohuoneessa.Muistan sen värin ja millä hyllyllä säilytettiin mitäkin mm.Spectrum-tietokirjasarjaa ja Aalto-maljakoita.Oli lp-soitinta ja lasilintuja.
  Omaan kotiini ostin Lundiaa valkolakattuna kirjahyllyksi yläkerran aulaan ja löysinpä siihen kirjoitustasonkin yhdeltä roskalavalta! Se on odottanut jo muutaman vuoden hiomista ja maalaamista;) Tuskin kyllästyn koskaan Lundiaani;se kestää ikää ja käyttöä!

 96. Satu sanoo:

  Minulla lapsena ei ollut Lundiaa.Mutta monesti haaveilin sellaisista niiden ajattomuuden,kestävyyden ja pelkistetyn muotokielen vuoksi.

 97. Mia sanoo:

  Poikaystävän kotona oli Lundian kirjahylly, ja kun muutimme yhteen asumaan, niin poikaystävän äiti tarjosi kirjahyllyä kotiimme. Jouduimme ottamaan kirjahyllyn vastaan, koska silloin oli pulaa huonekaluista. Mäntyinen Lundia tuntui kuitenkin vanhalta eikä se houkutellut, mutta kun oli pakko. Lundian hyllyt ovat muunneltavia niin koon kuin värienkin puolesta ja aloin ymmärtää tämän, kun Lundia seurasi muutosta toiseen mukanamme. Koskaan emme hylänneet kirjahyllyä, koska se tuntui aina sopivalta uuteenkin kotiin. Nykyään poikaystävästä on tullut aviomies, ja kuten hänestäkään, en luopuisi enää Lundian kirjahyllystäkään.

 98. Marjo sanoo:

  Lapsuuden kodissani ei ollut Lundiaa, eikä myöskään nykyisessä. Lundian kirjahyllyjä olen kyllä ihastellut.

 99. Eleena sanoo:

  Ensimmäinen Lundia-muisto lapsuudesta ovat mäntyiset lipastot mökillä. Osallistun arvontaan, nimittäin yöpöytä on etsinnässä! :)

 100. Tiina sanoo:

  Lapsuuden kodissani ei ollut lundiaa. Ensimmäisenä tutustuin Lundiaan tätini luona ja olen aina ihastellut heidän hyllyjään ja yöpöytiään ja toivottavasti jossain vaiheessa opintojen jälkeen työelämään palattuani meillekin kotiutuu jotain Lundiaa.

 101. Joliel sanoo:

  Lapsuudenkodistani ei löytynyt Lundiaa, mutta parin ystävän kotoa löytyi se klassinen männynvärinen kirjahylly. Nuorempana en osannut arvostaa Lundiaa, enkä varsinkaan männynvärisenä, mutta nykyään ottaisin klassikkohyllyn riemusta kiljuen kotiimme :)

 102. Micaela sanoo:

  Kaikki saa aina alkunsa ihanista kuvista ja Lundian nettisivuista. Ihailen toinen toistaan kauniimpia tuotteita, jotka miellyttävät allekirjoittaneen sisustusmakua. Kun sitten päätän mennä ihan paikan päälle Lundian kauppaan kirjoittamani toivelista taskussa ja olen ihastellut hyvän tovin kyseisiä tuotteita, päädyn aina haikeudella viemään tavarat takaisin paikoilleen ja miettimään, että ”ehkä sitten joskus, kun opiskeluajat ovat jo takana”. Tässä siis tämän opiskelijan Lundia-muistoja
  Onnea vuosipäivän johdosta!

 103. Lepi sanoo:

  Olen tutustunut lundiaan vasta lähivuosina tarkemmin, vaikka nimi onkin ollu tuttu pitkään.. Nuo on ihanat!

 104. Veera sanoo:

  Isän ja äidin olohuoneesta sekä eteisestä löytyvät vieläkin Lundian lipastot sekä kirjahylly. Ne ovat olleet paikoillaan niin kauan kuin muistan ja palvelevat vielä tänäkin päivänä hyvin. Muutama vuosi sitten mänty sai päälleen valkoisen maalikerroksen ja ilme päivittyi 2000-luvulle :)

 105. Viljamieli sanoo:

  Meillä ei kotona ollut mitään design-huonekaluja, mutta yläkerran Aleksilla oli. Ihmettelin, kun hyllystö kasvoi kasvamistaan ja kiertyi lopulta kulman taakse toiseen huoneeseen. Lundian hyllysysteemi veti uskomattoman määrän kirjoja, valokuvakehyksiä, koriste-esineitä… niitä tutkimme joskus luvalla, yleensä ilman :)

 106. Sinikka sanoo:

  80-luvulla serkullani oli huoneessaan Lundia kirjahylly. Se on ensimmäinen muistoni Lundian tuotannosta. :)

 107. Ulla sanoo:

  Nuorena opiskelijana ostin Lundian ison työpöydän ja hyllykön. Ajattelin satsata laatuun ettei tarvitse jatkuvasti uusia ostella. Lundiani ovat olleet jo 30 vuotta jatkuvassa käytössä ja hyvässä kunnossa vieläkin! Kannatti…

 108. Teija sanoo:

  Lundian kirjahylly tulee ensimmäiseksi mieleen lapsuudenkodista.

 109. Anne sanoo:

  Hei, meillä kanssa mäntyinen hylly on kulkenut pitkän matkan mukana. Maalaattiin valkoiseksi, löytyi paikka työhuoneesta.

 110. Salli sanoo:

  Muistan kyllä kun meillä oli kotona lundian kirjahylly lapsena. Mukana myös arvontaan.

 111. Riikk4 sanoo:

  Vanhemmillani oli Lundiaa kirjahyllyinä, jotenkin boheemia pikkukaupungissa 70-luvulla. Tuossa nuo hyllyt ovat edelleen käytössä, täynnä kirjoja ja jatkettuina uusilla paloilla.

 112. Lau sanoo:

  Männynväriset kirjahyllyt monien kavereiden luona on eka muisto. Meillä ei sellaisia ollut mutta elävästi muistan ne kavereiden luota :) Sittemmin muistan vilkuilleeni opiskelemaan lähtiessä tv-tasoksi Lundian tasoja, mutta opiskelijabudjetti ei niihin oikein taipunut. En ole Lundiaa nyt edes oikein muistanut, pitäisikin taas tsekata mitä kaikkea kivaa Lundialla nykyisin on!

 113. Miia sanoo:

  Lapsuuden ystäväni kodissa oli Lundian mäntyiset hyllyt kirjoille varattu :(

Kommentoi